Hej då 2020 !!

Och Gott Nytt 2021!! 

Det är mycket som har varit annorlunda 2020 …. 

Vi har fått tänka om och anpassa oss.

2020 har i mångt och mycket varit ett motigt skit år. 

Men Det har också varit nyttigt och lärorikt det har gett oss eller iallafall  mig , utmaningar jag inte var beredd på, tid till reflektion , omvärdering av vad som är viktigt ,många timmar av tårar och vakna nätter. 

Och tänk  att studion började byggas och växa fram i samma stund som denna röra av pandemi började krypa på oss. 

DET hörni det är ändå en fantastisk och positivt del av året, 🦄 även om vägen inte riktigt blev som jag tänkt med många vakna timmar, tårar och ändrade planer så har det ändå landat i något så fantastisk fint. 💛

Jag ser framemot 2021 , att möta ER Både nya och gamla yogisar igen . Att dela härlig yoga och nya äventyr. Att fortsätta bygga och sätta nya planer i verk🔮

Så TACK TACK TACK till familj och vänner som stöttat och hjälpt mig , till er Yogisar som under året svettats,skrattat och återhämtat tillsammans med mig❤️ 

Utan Er ingen studio. Tack för att jag får göra Det jag Älskar 🌟 Nu rockar vi 2021🤩

GOTT NYTT ÅR 🥳 🌟