Personlig yoga – För dina behov, din kropp och dina utmaningar .

När jag först gången klev in i en yogastudio kunde jag aldrig drömma om vilken resa jag påbörjat,  för mig har det på många sätt varit en omvälvande resa, både kroppsligt och själsligt.

Att jag genom yogan skulle lära mig så mycket om mig själv var för mig helt obegripligt för sisådär 15 år sedan. Att det skulle bli samma vana som att borsta tänderna, att varje dag göra min praktik, trodde jag verkligen inte då. Men jag ska heller inte sticka under stol med att vissa dagar är motiga och känns tråkiga och motivationen är borta, att det då endast blir 5 minuter solhälsning, 5 minuter meditation och några djupa andetag är fullt tillräckligt. Jag yogar och mediterar ju faktiskt för min skull och för mitt välmående, måste jag känna prestation och tvång försvinner liksom hela syftet på någotvis. Även om kontinutet ger mig bästa välbefinnandet . 

Jag försöker också gå på live klass online eller irl så ofta tid och möjlighet finns för att hålla insperationen och motivationen uppe.

Hur känner du ? Har Du en daglig praktik? Vill du gärna ha en daglig rutin men inte riktigt fått till det?

PT- yoga, en stund för dig.

Att ge dig själv några PT timmar kan vara en fin start till att komma igång med din dagliga praktik. 

Bland mina PT kunder varierar önskemålen och anledningar från att lära sig en armbalans till att få till en avslappnad teknink i nedåtgående hunden, från att få ett pass att göra hemma till yinyoga och avslappning till ett pass för rygg  och nacke.

Eller varför inte ge bort en timma i present till någon som behöver rå om sig själv.

Oavsett vilken din anledning är hjälper jag dig gärna.

Så hur går det till ?

Vi ses och du ger mig dina behov och önskemål.

Jag kommer med ett förslag och vi tillsammans kommer fram till ett upplägg.

Du bestämmer hur många gånger vi ses och efter sista träffen får du ett flöde / klass att jobba vidare med hemma.

Just Nu får Du som bokar in 1 timma under hösten, 1 timma på köpet när du gör din bokning innan 31 augusti. Bokar du något av PT paketen  får du 25 % rabatt när du bokar inna 31 augusti.

Och Du …..Har du sett att det finns paket pris för att gå med en kompis/ dotter / mamma / sambo/ pappa/ son, ja med någon du tycker om helt enkelt. Här läser du mer om paketen och priserna PT Yoga

Kram Linda 🧡