Om mig

Hej!
Det är jag som är Linda

Jag hittade till yogan för snart 11 år sedan, allt eftersom åren gick blev mitt intresse större och djupare. Jag fascinerades över hur yogan stärkte både mitt sinne och min kropp, hur den hjälpte mig att hitta hem till den som är Jag.

2018 började jag undervisa lite smått och älskade att få dela med mig av yogan .
Så 2019 tog jag beslutet att börja utbilda mig och gick min första Yogalärarutbildning 200 h för
Veronica Jäderlund. En fantastisk resa som i Mars 2020 resulterade i min egna Yogastudio.

Att gå utbildning för att lära mig mera om kroppen, om yoga, och om mig själv är fantastiskt så i Oktober 2020 gick jag Yinyoga grundutbildning För Magdalena Mecweld, och våren-21 påbörjade jag ett lite längre äventyr genom att börja påbyggnadsutbildningen Diving Deep 300 h på Flow Yoga school i Göteborg som drivs av
Milla Floryd Och Johanna Alvin.

Yoga för mig är det som händer i kroppen och sinnet när andetag och rörelse får bli ett. Att låta kroppen ta form inifrån och ut oavsett om det är i kraftfulla dynamiska flöden eller i det stillsamma meditativa. Yin och Yang är lika viktigt och kraften i stillhet lika magisk som kraften i rörelse.

Vanliga frågor

1. Måste jag ha utövat yoga innan?

Nej, jag älskar när personer som aldrig provat yoga kommer till mig. Vi tar det i din takt, vi har alla olika förutsättningar.

2. Blir man muskulös av yoga?

Man bygger absolut muskler, men snarare muskler mellan de större musklerna. Du kommer märka att du blir starkare, men du blir inte en bodybuilder.

3. Jag har glömt min matta, har du en? 

Det finns ett begränsat antal lånemattor i Studion om du skulle glömma din. Du kommer också kunna köpa mattor inom kort om din blivit sliten.

4. Jag kan inte komma!

Beroende på vad det är för typ av klass kan det skilja sig åt om du kan få pengarna tillbaka eller ett annat pass. Läs avsnittet Återbetalning i integritet- & återbetalningspolicyn.

Grow & Glow Yoga by Linda Larsson
Skomakaregatan 3 Kumla, Sverige