Välkommen till en stunds vila, lugn och läkning för kropp och själ.

Alla behöver vi få bli omhändertagna ibland,
oavsett om du är i behov av avslappning, stress eller smärtreducering är du varmt välkommen till en Reiki-behandling.

Läs gärna mer om Reiki och behandlingarna här nedan.

love romantic bath candlelight

Reiki är en mjuk men samtidigt kraftfull och effektiv behandlingsmetod vid tex stress, oro och ångest, smärta , fysiska och mentala spänningar. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens naturliga förmåga att läka och återställa sig. Under behandlingen är du fullt påklädd nedbäddad under filtar.

Reiki kan ges och tas emot av alla – människor, djur och växter, oavsett om man är vetenskapligt eller spirituellt lagd.

Reiki klassas idag som rehabliterande friskvård av skatteverket och du kan där av använda dig av ditt friskvårdsbidrag vid behandling.

BEHANDLINGAR

Klassisk Reiki healing

En avkopplande och rogivande stund för Dig.

 Reiki är en effektiv behandlingsmetod som har en lugnande och läkande inverkan på nervsystemet och muskler, behandliongen stillar sinnet och fyller på ditt energiförråd. Under behandlingen vilar du, på mage och rygg, fullt påklädd nedbäddad under filtar, medans Linda genom bestämda handpositioner låter reikienergin flöda och stimulera din egna livsenergi. Reiki är särskilt välgörande om du har behov av att sänka stressnivåerna, komma i balans och frigöra ny energi . Efter behandlingen får du vila en stund och erbjuds en kopp te och samtal om din upplevelse. 

75 min – 850 kr

Återbesök inom 2 månader – 750 kr

Behandlingsserie á 3 tillfällen 1900 kr

Behandlingsserie á 5 tillfällen 2900 kr

Chakrabalanserande Reiki Med Kristaller

Du vilar på mage fullt påklädd, skönt nedbäddad under filt. Jag utgår från dina sju huvudchakran från kronchakrat till rotchakrat, där jag placerar ut kristaller och använder mig av klassiska reiki-handpositioner och svepande rörelser över kroppen.

 Syftet är att lösa upp eventuella blockeringar i kroppens energi- centrum, för att komma i balans så väl fysiskt, som emotionellt. Behandlingen är ca 45 min, efteråt får du vila en stund med en kopp te och samtal om din upplevelse. 

45 min – 550 kr

Återbesök inom 2 månader – 450 kr

Behandlingsserie á 3 tillfällen 1450 kr

Intutiv Reiki-Healing

Du vilar mjukt och skönt nedbäddad medans jag låter reikienergin flöda dit den vill och behöver genom både fasta och intutivt styrda handpositioner. En rofylld och läkande stund för både kropp och själ. Efter behandlingen får du vila en stund med en kopp te och samtal om din upplevelse.

90 min – 1100 Kr

Återbesök inom 2 månader – 900 Kr

Finns inga lediga tider som passar just Dig eller

För att boka en behandlingsserie vänligen maila linda@growglow.se

Kortfattat om Reiki

Reiki är energimedicin som ursprungligen kommer från Japan och betyder ungefär ” universell livsenergi”. Allt levande, varje människa, djur och växt så finns den livsenergin som vi i yogan kallar ”Prana ” det som ger oss kraft och ork till ett liv på jorden. Denna energi får vi till oss genom mat, dryck, ljus, luft, rörelse och våra chakran, inne i kroppen har vi meredianer / nadis de är som motorvägar för våran livsenergi och skickar runt den i kroppen. Livsenergin sägs ge kraft till våra sinnen, organ och celler, när flödet av någon anledning störs, rubbar det funktioner i kroppen och vi kan tex känna oss trötta, oroliga och håglösa, detta kallar vi blockeringar. Livsenergin påverkas bla av våra tankar och känslor, negativa tankar/känslor minskar flödet och possitiva ökar flödet. Som människa innebär det att vi nästan alltid har mer eller mindre blockeringar i våra kroppar. Reiki jobbar på flera plan samtidigt, dels genom Den mjuka beröringen som aktiverar ” må bra hormoner som tex oxytocin, som hjälper kroppen att slappna av och lösa upp blockeringar , ge smärtlindring, minska stress och ångest.

Reiki arbetar med och stöttar kroppens naturliga läkningsprocess genom att flöda in i de blockerade delarna och fylla på energiförrådet

Reiki ersätter inte konventionell vård, men kan vara ett värdefullt komplement till den, som exempelvis i USA, Storbritannien och Frankrike.

Du behöver inte tro på Reiki – du är alltid välkomen precis som du är, oavsett hur du mår eller vad du tror, Reiki flödar dit den behövs och fungerar oavsett.

Upplevelserna av en behandling varierar från person till person, de flesta känner en lugn och avslappnad känsla, ibland blir man så trött att man somnar, det är helt i sin ordning, du får den vila du behöver och energin får flöda dit den behövs. Förutom avslappningen kan en del känna värme och även kyla och uppleva att dett pirrar och sticker på olika platser i kroppen eller så känner man inget alls, vilket också är helt i sin ordning, Reikin verkar ändå, upplevelserna av Reikibehandling är individuell och ingen behandling är den andra lik.

Vill du läsa mer om Reiki och forskning kika på www.reikiforbundet.se

Exempel på vad Reiki kan göra för dig

Välkommen till din behandling.

Finns inga lediga tider som passar just Dig eller

För att boka en behandlingsserie vänligen maila linda@growglow.se