Händer i Augusti & September

Under V 35 startar höstens yogakurser, har du ännu ej bokat en plats kan det vara en god idé att göra det då platserna börjar fyllas. Lite längre fram V. 36 startar en ny omgång med killyoga på Onsdagar kl 17.00 – 18.00, och Söndag 1/10 kl 10.00 – 16.15 startar en ”mini” kurs i Restorativeyoga, fem tillfällen för återhämtning och vila. Mer info om kurser och anmälan finner du här eller mailar till linda@growglow.se

Augustis & Septembers event och Workshops .

Välkomna Hösten med både Yin och Yang

 En förmiddag För dig som vill ha både rörelse och stillhet. Vi startar morgonen med flödande, värmande och stärkande yoga. Efter en enklare frukost låter vi kropparna landa mjukt i stilla yinyoga. Pris 450 kr inkl enklare frukost.

Pris 450 kr inkl enklare frukost, betalas med Swish efter bekräfdad bokning.

Förmiddagens innehåll ca tider

9.00 -10.00 Yoga Flow 

Lättare frukost

10.45 – 12.00 Yinyoga och mjuka rörelser nära golvet

Boka din plats här eller maila linda@growglow.se

WORKSHOP

NY PÅ YOGA

Lördag 16/9 Kl 10.00 – 15.00

En workshop för dig som är ny till yoga, har en längtan att komma igång men inte vet hur eller vart du ska starta , vill prova på olika yogaformer och finslipa din teknik.

Under dagen kommer du få prova på olika yoga former, ta del av tekniker i de grundläggande positionerna, prova på meditation och andnings övningar. Dagen ger utrymme för flera tillfällen att ställa frågor och samtala, Vi håller högt i tak och inga frågor är för stora eller små. Pris 850 Kr inkl enklare lunch. Varmt välkommen att börja utforska yogan.

Boka din plats här eller maila linda@growglow.se

VARMT VÄLKOMEN ATT BOKA DIN PLATS ! Kram Linda