Så här förhåller vi oss till COVID-19

Här på Grow and Glow Yoga gör jag allt jag kan för att du som deltagare ska känna dig trygg hos mig. Din trygghet är högsta prioritet och jag har sedan utbrottet av Covid-19 noga följt händelseutvecklingen.

Självklart följer jag aktuella riktlinjer från ansvariga myndigheter – för att säkerställa att jag vidtar rätt åtgärder för att skydda våra dig, mig själv och samhället.

För dig som inte känner dig bekväm med att delta på mina inomhusklasser, finns nu även möjlighet att genomföra klasser utomhus när vädret tillåter. Du kan kontakta mig via kontaktsidan om du har några frågor eller önskemål. Vi ber dig som känner dig sjuk att vänta med att besöka oss tills du känner dig helt frisk.

Frågor och svar

Jag fortsätter att genomföra så många klasser det finns möjlighet och deltagare till men har vidtagit åtgärder med anledning av rådande situation. Här finns tydliga rutiner för att förebygga och förhindra smitta. Det är alltid av största vikt att säkerställa en säker omgivning för mina deltagare och ett säkert besök i en klass.

Hur arbetar Grow and Glow Yoga med att förebygga smittspridning?

  • Extra städning i lokaler genomförs.
  • Du är varmt välkommen till klasser, men vi skakar inte hand eller kramas.
  • Löpande desinfektion av eventuella lånemattor m.m.
  • Handsprit/tvål finns tillgängligt i samband med klasser.
  • Händer tvättas enligt gällande rekommendationer.
  • Klasser hålls endast när jag, och samtliga deltagare är helt friska.
  • All form av fysisk assistering under klasserna är för närvarande satta på paus

Finns alla klasser som vanligt?
Ja i största mån. Eftersom många är oroliga är det färre som utför yoga i klass och jag tvingas ibland ställa in vissa klasser på grund av få deltagare. Självklart litar jag på att alla tar ett eget ansvar och inte kommer till mig om man känner sig sjuk. Jag tycker att det är viktigt att ta ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19.

Kan jag om- eller avboka mitt deltagande?
Ja, för det mesta är det inga problem! Men försäkra dig om att du känner till vår integritet- och återbetalningspolicy.

Om jag är förkyld eller sjuk, kan jag delta ändå?
Nej, vi tar smittspridningen på största allvar och bokar hellre in dig i en annan klass.

Vad händer om instruktören är sjuk?
Då tvingas jag tyvärr ställa in klassen, Om du redan betalt kan du naturligtvis delta en annan dag.

Kan jag komma i kontakt med dig utan att besöka en klass?
Självklart, tillgänglighet är viktigt för mig för att kunna möta alla deltagares frågor. Du når mig på linda@growglow.se eller via vår facebooksida.

Jag vill försäkra dig om att jag under denna utmanande tid gör allt för att verksamheten ska fortsätta som vanligt. Du är alltid välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar.

Jag uppmanar alla deltagare att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smitta.

Ta hand om varandra och visa omtanke.
— Linda, Grow and Glow Yoga