HÖSTENS YOGA KURSER🍁

Höstens schema Àr klart och kurserna redo att boka in sig pÄ . Terminen startar MÄndag 23/8 (V.34) Àr 14 tillfÀllen med höstlov V 44. Platserna Àr Àn sÄ lÀnge begrÀnsade och om hösten Àr i behov av online yoga sÄ hÄller jag samma koncept som nu i vÄr med att streama klasserna för de som vill och behöver. SÄ exakt hur terminen kommer se ut fÄr tiden utvisa, men jag hoppas att vi alla kan ses pÄ plats i studion. Oavsett vilket format terminen tar sig ser jag framemot hÀrliga yogastunder i höst. SÄ ta en titt pÄ kurserna och kanske redan nu boka din plats, genom att maila linda@growglow.se

PÄ MÄndagar kl 17.30 har jag en nyhet, Flöde Till Stillhet, en kurs för dig som vill lÀgga till meditation i din praktik. HÀr kan du lÀsa mer om den och de andra kurserna.

Varmt VÀlkomna att Yoga Med mig i Höst.