Yoga Kurser- Klassbeskrivningar

Höstens kurser startar i Augusti – 22 V 35 .Terminen är 14 tillfällen och sträcker sig till och med V. 49

Under V.44 är det uppehåll.

Är den kursen du önskar gå full, så maila mig sätter jag upp dig på köplats och mailar när/ om fler platser blir tillgängliga

Vinyasa Flow

Kursstart : 30 / 8 – 22

Tisdagar Kl 17.30 – 18.45

Boka Kurs

Boka Drop In

Vinyasa Flow klasserna är dynamiskt flödande, där andetag och rörelse länkas samman. Klassens flöden och teman varierar från gång till gång och kommer utmana både din styrka, balans och rörlighet. Kursen riktar sig till dig som har yogat tidigare och känner till grunderna.

Nybörjarkurs Vinyasa flow

Kursstart 29/8 – 22

Måndagar Kl 19.00 – 20.15

Boka Kurs

Boka Drop In

Vinyasaflow yoga är flödande yoga där vi synkroniserar rörelse med andetag och utmanar både styrka, rörlighet och balans.

I nybörjarkursen får du lära dig grunderna i Vinyasa flow yoga och meditation. De vanligaste positionerna i olika flöden, andnings tekniker och annat smått och gott som kommer göra det lättare för dig att fortsätta din praktik på egen hand eller i någon av de andra kurserna.

Vinyasa Slow Flow

Kursstart 29/8 – 22

Måndagar Kl 17.30 – 18.45

Boka Kurs

Boka Drop in

Slow Flow klasserna är en långsammare variant av Vinyasa Flow klassen. Med färre övergångar och ett långsammare tempo där du ges möjlighet att känna in positionerna under flödets gång. Slow Flow klasserna passar både dig som gått nybörjarkurs och vill fortsätta utveckla din yogapraktik och dig som van yogi som gillar ett långsammare tempo.

Yinyoga

Kursstart 1/9 – 22

Onsdagar kl 11.45-12.45 (endast drop in)

Torsdagar Kl 19.00-20.15 (kurs)

Boka Kurs

Boka Drop In

Yinyoga är en stillsam och återhämtande klass som består av ett få tal liggande och sittande positioner, som vi håller mellan 2-5 minuter. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk träning som T. ex löpning, styrketräning eller annan yogastil. Yinyoga passar alla.

Yoga För Män

Torsdagar 17.30 – 18.30

(Drop In eller 10 kort) Boka Drop In

Denna klass vänder sig till män,killar,grabbar och gubbar i alla åldrar. Vi jobbar med enklare dynamiska yoga flöden för att öka rörlighet, och styrka, men också ge oss en chans att varva ner, minska stress och hitta ett inre lugn.

Kursen är på nybörjarnivå men alla är såklart välkomna.

Morgon Flow

Fredagar kl 06.15-07.15

(Drop in eller 10 kort)

Boka Drop In

I morgon klassen väcker vi kroppen och fyller den med energi inför dagen. Mjuka, inkännande och stärkande flöden hjälper oss att sätta en skön känsla i kroppen. Morgonklassen passar både nybörjare och lite mer vana yogisar.

Flow To Yin

Anmäl intresse till : linda@growglow.se

Åter som Kurs våren – 23

I denna klass börjar vi flödande för att låta rörelse leda oss till stillhet och avsluta med några yinyoga positioner och en lite längre savasana.

Kursen passar både vana och Nybörjaryogisar

Flöde Till Stillhet

Kursstart 30/8 -22

Tisdagar 19.00 – 20.15

Boka Kurs

Boka Drop In

En kurs för dig som vill lägga till meditation i din praktik.

Meditation kan vara ett bra sätt att stilla sinnet och hitta lugn i kroppen.

I den här kursen får den fysiska praktiken hjälpa oss att mjukna i kroppen och på ett bekvämt sätt landa ned i sittande guidad och tyst meditation, som under kursens gång ökar i tid. Vi kommer i yoga flödet lägga mycket fokus på området runt våra höfter och ryggrad.

Kursen passa både dig som van yogi och dig som nybörjare.

Flödande Yin

Måndagar 9.30 – 10.30

(Drop In Eller 10 kort)

Boka Klassen

Detta är en klass för dig som vill ha mjuka långsamma rörelser, känna kroppen och landa i sinnet för att fylla på med energi. En vilsam och återhämtande klass utan fysisk ansträngning, men inte lika stilla som yinyoga. Du rör dig i ett lugnt tempo in i och emellan positionerna, som vi stannar något kortare i än i yinyogan. Under hela klassen håller vi oss nära golvet i liggande och sittande positioner.

Restorative yoga

Kursstart Söndag 25/9 KL 15.00

BOKA KURS

Restorative yoga är en djupavslappnande yogaform som har en positiv inverkan på det parasympatiska nervsystemet vilket i sin tur ger kroppen möjlighet att återhämta och påbörja läkning i muskler och ligament

Positionerna liknar yinyogans Men är mjukare och mer stöttade av bolster, kuddar och filtar i restorative yogan vill vi känna så Lite sensation, töjning och stretch som möjligt för att hjälpa kroppen till så Mycket avslappning som möjligt.

Har Du några funderingar eller Vill Du anmäla dig till någon av mina kurser skicka mig ett mail till : linda@growglow.se

Här kan Du läsa om återbetalning och avbokning https://www.growglow.se/integritetspolicy/