Yoga Kurser- Klassbeskrivningar

Höstens kurser startar V.34- V.48 Vecka 44 är det uppehåll. Platserna är fortfarande begränsade, men förhoppningen är att kunna öppna för fler till höstterminen. Skulle den kursen du önskar gå vara full, så maila mig sätter jag upp dig på köplats om fler platser blir tillgängliga.

Vinyasa Flow

Kurs start:

Måndag 23/8 -21 Kl 19.00 -20.15 BOKA kursen , Boka drop In

Tisdag 24/8 -21 Kl 18.00 – 19.15 Boka Drop In

Vinyasa Flow klasserna är dynamiskt flödande, där andetag och rörelse länkas samman. Klassens flöden varierar från gång till gång och kommer utmana både din styrka, balans och rörlighet. Kursen riktar sig till dig som har yogat tidigare och känner till grunderna.

Vinyasa Slow Flow

Kurs start:

Torsdag 26/8-21 Kl 17.30 – 18.45 BOKA kursen , Boka Drop in

Slow Flow klasserna är en långsammare variant av Vinyasa Flow klassen. Med färre övergångar och ett långsammare tempo där du ges möjlighet att känna in positionerna under flödets gång. Slow Flow klasserna passar både dig som gått nybörjarkurs och vill fortsätta utveckla din yogapraktik och dig som van yogi som gillar ett långsammare tempo.

Yinyoga

Kurs start :

Torsdag 26/8-21 Kl 19.00-20.15 BOKA Kurs , Boka Drop In

Onsdagar kl 11.45-12.45 (Drop In / 10 kort DAG) BOKA startar i september V 35

Yinyoga är en stillsam och återhämtande klass som består av ett få tal liggande och sittande positioner, som vi håller mellan 2-5 minuter. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk träning som T. ex löpning, styrketräning eller annan yogastil. Yinyoga passar alla.

Nyhet !!! Höstterminen -21

Flöde Till Stillhet

Kursstart:

Måndag 23/8-21 Kl 17.30 Boka Drop In

En kurs för dig som vill lägga till meditation i din praktik.

Meditation kan vara ett bra sätt att stilla sinnet och hitta lugn i kroppen.

I den här kursen får den fysiska praktiken hjälpa oss att mjukna i kroppen och på ett bekvämt sätt landa ned i sittande guidad och tyst meditation, som under kursens gång ökar i tid. Vi kommer i yoga flödet lägga mycket fokus på området runt våra höfter och ryggrad.

Kursen passa både dig som van yogi och dig som nybörjare.

Seek The Peak Flow

BOKA

Lördag 2 oktober Kl 9-11

Lördag 23 oktober KL 9-11

Tisdag 2 November KL 9 – 11

Lördag 27 November KL 9 – 11

Du väljer att antingen boka alla fyra tillfällen för 990 Kr eller enstaka tillfälle för 275 Kr.

Under hösten -21 håller jag Seek The Peak klasser vid fyra tillfällen i lite längre format, så vi hinner gotta in oss, lirka och leka ordentligt med de olika positionerna.

I Peak klasserna får du lekfulla och utmanande flöden som förbereder både kropp och knopp på att ta sig MOT en lite mer utmanande position. Du behöver inte alls kunna ”behärska” dessa positioner, MEN du bör ha yogat innan och du behöver tycka det är spännande och roligt att leka med kroppen, att söka efter nya möjligheter och sträva mot nya mål.

Yoga För Män

Tisdagar kl 19.30 – 20.30

(Drop In eller 10 kort) BOKA

Denna kurs vänder sig till män,killar,grabbar och gubbar i alla åldrar. Vi jobbar med enklare dynamiska yoga flöden för att öka rörlighet, och styrka, men också ge oss en chans att varva ner, minska stress och hitta ett inre lugn.

Kursen är på nybörjarnivå men alla är såklart välkomna.

Morgon Flow

Fredagar kl 06.15-07.15

(Drop in eller 10 kort DAG) BOKA startar i september V 35

I morgon klassen väcker vi kroppen och fyller den med energi inför dagen. Mjuka, inkännande och stärkande flöden hjälper oss att sätta en skön känsla i kroppen. Morgonklassen passar både nybörjare och lite mer vana yogisar.

Flow To Yin

Tisdagar 16.30 – 17.45 startar i september V.35

( Drop In eller 10 kort DAG) BOKA

I denna klass börjar vi flödande för att låta rörelse leda oss till stillhet och avsluta med några yinyoga positioner och en lite längre savasana.

Nybörjarkurs Vinyasa flow

Kurs start :

Återkommer till våren -22 maila linda@growglow.se för intresse anmälan.

Vinyasaflow yoga är flödande yoga där vi synkroniserar rörelse med andetag och utmanar både styrka, rörlighet och balans.

I nybörjarkursen får du lära dig grunderna i Vinyasa flow yoga och meditation. De vanligaste positionerna i olika flöden, andnings tekniker och annat smått och gott som kommer göra det lättare för dig att fortsätta din praktik på egen hand eller i någon av de andra kurserna.

Under Sommaren håller jag inga kurser utan endast drop in klasser , två klasser utomhus i Västra Parken i Kumla och några inomhus i Studion. Sommar schemat hittar Du här

Har Du några funderingar eller Vill Du anmäla dig till någon av mina kurser skicka mig ett mail till : linda@growglow.se

Här kan Du läsa om återbetalning och avbokning https://www.growglow.se/integritetspolicy/