RESTORATIVE YOGA

I vår kommer jag börja erbjuda restorative yoga, både i studion och ute hos företag. Till en början kommer dessa klasser inte ligga på fasta tider utan komma som små minikurser och första tillfällena är i Januari. Tre söndagar med 60 minuters restorative yoga. Du kan välja att gå alla 3 tillfällena eller prova enstaka klass. Platserna är just nu begränsade till sju, så först till kvarn….

Datum : 9, 16, 23 Januari

Tid: 16.00 – 17.00

Pris : 450 kr för alla tre tillfällen eller 170 krför enstaka klass.

Anmälan mailas till: linda@growglow.se

Vad är restorative yoga ?

Restorative yoga är en djupavslappnande yogaform som har en positiv inverkan på det parasympatiska nervsystemet vilket i sin tur ger kroppen möjlighet att återhämta och påbörja läkning i muskler och ligament

Positionerna liknar yinyogans Men är mjukare och mer stöttade av bolster, kuddar och filtar i restorative yogan vill vi känna så Lite sensation, töjning och stretch som möjligt för att hjälpa kroppen till så Mycket avslappning som möjligt.

Är ditt företag / arbetsplats också intresserad av att ge eran personal denna möjlighet till återhämtning och stress reducering ? Kontakta mig via mail för ett upplägg som passsar er .

// Linda